پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 112880
محمود عباس به سود صهيونيسم اقدام کرد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 808

در ابتداي طرح اين موضوع تحليل هاي کثيري را از سوي شخصيتها و مجلات بين المللي شاهد بوديم؛

در اين راستا روزنامه 'نيويورک تايمز' در يادداشتي نوشت: تصويب طرح عضويت فلسطين در سازمان ملل، ضربه‌اي سياسي براي آمريکا است در ادمه اين يادداشت از نگراني امريکا در اين زمينه بحث نمود و بيان داشت: چيزي که آمريکا را نگران مي‌کند اقدام احتمالي فلسطين براي پيوستن به 'دادگاه جنايي بين‌المللي' و شکايت عليه اسرائيل است.

همچنين'شلييسيموويچ'،رئيسحزبکاررژيمصهيونيستيدربيانيه‌اي،باانتقادازعملکردنخست‌وزيرووزيرخارجهاينرژيمتاکيدکرد: بهرسميتشناختهشدنفلسطينازسويسازمانملل 'يکشکستشر‌م‌آورسياسيبراياسرائيل' است.'زهاوه گلعان'، رئيس حزب 'مرتز' رژيم صهيونيستي(مخالف دولت) نيز در بيانيه‌اي، ضمن حمايت از رسميت فلسطين در سازمان ملل تاکيد کرد؛ اقدام سازمان ملل به منزله 'زدن سيلي بر صورت بنيامين نتانياهو' است.

پس از وجود چنين تحليل‌هايي از اين موضوع، هشدارها و تهديدهاي جامعه غرب و صهيونيست‌ها آغاز گرديد که فشارهايشديديرا ازسويمللمختلفبردولتخودگردانفلسطينوحتيسازمانمللواردآورد تاازبيانآندرجامعهبينالمللي و آوردن راي در سازمان مللجلوگيريشود.

به نقل از خبرگزاري فرانسه نمايندگان جمهوري‌خواه کنگره آمريکا با ارائه طرحي به اين کنگره، خواستار 'توقف کمک مالي ايالات متحده به سازمان ملل' در صورت 'به رسميت شناخته شدن فلسطين به عنوان عضو ناظر' در اين سازمان شدند.

پايگاهخبريآژانسجهانييهودپرده از ارسال بيانيه اي مختلف از سوي که'سوزانرايس'،نمايندهآمريکادرسازمانمللوچندسناتورآمريکايي جهت هشدار به محمود عباس، رييس تشکيلات خودگردان در مورد تلاش براي عضويت فلسطين در سازمان ملل،برداشت.

از سويي روزنامهصهيونيستي 'هاآرتص' نيز نوشت: هيلاريکلينتوندرجريانسفراخيرخودبهاسرائيل،بهبنياميننتانياهودربارههرگونهاقدام 'جبرانناپذيروغيرعقلاني' تل‌آويوعليهتلاشفلسطينبرايعضويتدرسازمانمللهشدارداد.

مجلسسنايآمريکانيز دربيانيه‌اي،ضمنهشداربهتشکيلاتخودگردانفلسطيندرباره 'سوءاستفاده' ازعضويتاينکشوردرسازمانمللعليهرژيمصهيونيستي،اعلامکرد؛درصورتاقدامفلسطينعليهتل‌آويو،واشنگتنکمک‌هايماليبهاينتشکيلاتراقطعخواهدکرد.

ولي پس از همه اين هشدارها و تهديدات، سرانجام طرحارتقايوضعيتفلسطينبه 'کشورناظرغيرعضوسازمانملل' درمجمععمومياينسازمانبا 138 رايموافق، 9 رايمخالفو 41 رايممتنعبهتصويبرسيدکه تنها آمريکا،رژيمصهيونيستي،کاناداوجمهوريچکازمخالفانبودند.

همزمان با تصويب اين طرحروزنامه صهيونيستي 'هاآرتص' به نقل از يک مقام ارشد رژيم صهيونيستي نوشت؛ تلاش آمريکا و اسرائيل براي تغيير در برخي از بندهاي قطعنامه پيشنهادي تشکيلات خودگردان به سازمان ملل براي پذيرش عضويت فلسطين در اين سازمان، شکست خورده است.

جنبش حماس نيز ازاين مورد دفاع نموده است به طوري که'اسماعيل هنيه'، نخست‌وزير دولت حماسبا حمايت از تصويب عضويت فلسطين در سازمان ملل، اين موضوع را يک 'دستاورد ملي' براي فلسطين توصيف کرد.

شبکه روسي 'راشاتودي' در تحليلي نوشت: تصميم اعضاي سازمان ملل مبني بر پذيرش عضويت فلسطين در اين سازمان، ضربه‌اي به آمريکا و اسرائيل بود که به شدت با اين تصميم مخالفت مي‌کردند و آن را غيرسازنده مي‌خواندند.

در پي اين قضيه مجمع عمومي سازمان ملل در بيانيه اي غيرالزام آور خواستارخروجرژيمصهيونيستيازبلندي‌هاياشغاليجولانوعقب‌نشينيتل‌آويوازمواضعخوددرقبال 'تشکيلکشوراسرائيليبهپايتختيقدس' شد.

عضو ناظر شدن، مقاومت را مسامح کار مي کند

شايد موردي که کمتر به آن پرداخته شده است، متضرر شدن فلسطين از اين طرح است. طبق نظر برخي از کارشناسان با واکاوي پشت پرده اين طرح، دلايلي اثبات مي گردد که اشاره صريح به غيرواقعي بودن موارد مثبت اين طرح دارد.

در ميان گروهها و جنبش هايي که در فلسطين فعاليت مي نمايند، شايد نظر جنبش جهاد اسلامي در مورد مخالفت با اين طرح معقولانه تر به نظر برسد و توجيه کاملي باشد که بوسيله آن بتوان ضررهاي اين طرح را براي فلسطين بر شماريم:

خضرحبيبعضوارشدجنبشجهاداسلاميفلسطينيکي از منتقدين اين طرح مي‌باشد که دلايل مخالفت اين جنبش با اين طرح را بيان مي دارد. ايشان با اشاره به اينکه رفتن محمد عباس به سازمان ملل از اجماع مللي برخوردار نبوده و يک تصميم يکجانبه استبه علل مخالفت جنبش با اين طرح مي پردازد که مي توان مهمتريم علل را در موارد زير خلاصه نمود:

1-   محدود نمودن سرزمين فلسطين در مناطق کرانه باختري رود اردن و باريکه غزه

محدودهفلسطينازبحرتانهراست. وهيچكسيدرهرسمتيكهباشد،حقچشمپوشيازذرهايازخاكفلسطينراندارد. محمود عباس با اين اقدام خود عملاً از فلسطيني‌هاي ساکن يافا، حيفا، عکا، رمله، صفد و ديگر شهرها و روستاها که رژيم اشغالگر صهيونيستي با قتل عام زنان و کودکان و تخريب چشم پوشي کرده است

2-   به رسميت شناخته شدن رژيم اشغالگر صهيونيستي

اين اقدام محمود عباس در راستاي عملي نمودن طرح"تشکيل دو کشور فلسطين و. اسرائيل" است.پيشنهادتشكيلدوكشورفلسطينواسرائيل،بهمعناياعطاي 80 درصدازخاكفلسطينبهرژيمصهيونيستي؛وتنها 20 درصدبهفلسطينيهااست.چنيناقداميبهمعنايبهرسميتشناختنرژيماشغالگرصهيونيستياست. اينرژيمبايدباادام?مقاومت،ازسرزمينفلسطينريشهكنشود.

با وجود اين ضررهاي بزرگ، که به نظر مي رسد از بين رفتن کل فعاليت گروههاي مقاومت در فلسطين را ازگذشته تا حال، دربرگيرد و به طور کلي خط قرمز مقاومت باشد؛ شايد شبهه‌‎اي در ذهن بوجود آيد که علت مخالفت آمريکا و صهيونيست‌ها از اين طرح چيست؟

در جواب اين طور مي توان بيان داشت که علاوه بر جنبه هاي منفي اين طرح براي فلسطين مي‌توان نگاهي مثبت نيز بدان روا داشت و آن اين است که عضو ناظر بودن فلسطين امتيازهايي را در سطح بين الملل براي اين کشور به ارمغان مي‌آورد. يکي از اين موارد، تظلم‌خواهي قانوني ملت فلسطين از دست صهيونيست‌هاي اشغالگر است. احتمال اينکه فلسطين در آينده به 'دادگاه جنايي بين‌المللي'بپيوندد زياد است. لذا اين خطر بزرگي براي اسرائيل و لابي‌هاي صهيونيستيي در آمريکاست و اين را مي توان يکي از دلايل مخالفت امريکا و صهيونيست از اين طرح به حساب آورد.

در هر صورت صيانت از آرمان‌هاي فلسطين در الويت اول نسبت به تصويب اين طرح، اهميت داردچرا که با عملي شدن اين طرح مي تواند مقاومت را در فلسطين به سمت تسامح و محافظه‌کاري پيش ببرد.لذا اين اقدام محمود عباس فرصت بيشتري را براي صهيونيست‌ها فراهم مي‌آورد و شايد بتوان اين طرح را يک طرح از پيش تعيين شده آمريکايي-صهيونيستي تلقي کرد.

پايان پيام/ فرهاد نظريان ساماني

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html